Supa crema de sfecla

Publicat in 23 martie 2016

Supa crema de sfecla

 

 

Ingrediente: 

  • o sfecla medie
  • un cartof alb mediu
  • o ceapa mica
  • 2 linguri de smantana
  • verdeata care o preferati (patrunjel verde, marar, cimbru, tarhon)

Mod de preparare: 

  1. Sfecla am spalat-o bine si am copt-o in coaja in cuptor (la aprox. 180 de grade). Cand intra usor furculita in ea, inseamna ca e gata.
  2. Ceapa si cartoful le-am gatit la aburi.
  3. Cand legumele au fost gatite, le-am mixat cu smantana. La final am adaugat marar si patrunjel verde.

Pofta buna!

 

Alte retete cu sfecla:

Carne de vita cu sfecla rosie

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *