Supa crema de legume

Publicat in 8 decembrie 2015

legume pentru supa crema

 

 

Ingrediente (pentru 3 portii de 120-130g):

  • 4 dovlecei baby (sau 1/2 dovlecel obisnuit)
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 pastarnac
  • 1 morcov mic
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 felie de telina
  • 1/4 praz
  • 100ml supa baza de pui (reteta aici)

 

Mod de preparare: 

  • Am curatat si spalat legumele. Le-am taiat in cuburi mici, cu exceptia morcovului.
  • Am pus toate legumele in aparatul de gatit cu aburi. Il recomand cu caldura pe cel de la Philips-Avent.
  • Dupa 20 de minute legumele au fost gata. Am scurs apa care au lasat-o in urma fierberii si am adaugat supa baza de pui si morcovul crud taiat marunt. Le-am dat pe toate prin blender.
  • La final am adaugat cateva frunze de patrunjel uscat.

 

Pofta buna bebeilor :)!

 

 

Sursa foto: nozinblog.com

Comments

    • admin a zis

      Foarte rar ii pun mircov in mancare, iar atunci cand ii pun, in general, ii pun morcov crud. Cel preparat termic constipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *