Retete si meniuri in a 24-a saptamana de diversificare

Publicat in 10 mai 2016

Meniu diversificare 10 luni

 

 

Alimente introduse saptamana aceasta: spanacul.
Luni, 11 aprilie

Mic dejun: Mar cu banana.
Pranz: Pui cu conopida, cartof dulce, usturoi si cimbru.
Cina: Bulgur fiert in lapte cu vanilie, scortisoara si mesquite.

Marti, 12 aprilie

Mic dejun: Pere cu prune.
Pranz: Carne de vita cu sparanghel, dovlecel, pastarnac si ceapa.
Cina: Iaurt cu ricotta si seminte de chia.

Miercuri, 13 aprilie

Mic dejun: Banana cu prune.
PranzSupa crema de linte.
Cina: Budinca de mei cu mere.

Budinca de mei cu mere

Joi, 14 aprilie

Mic dejun: Mar cu para.
Pranz: Somon cu conopida, dovlecel si rosie.
Cina: Supa crema de dovleac.

Vineri, 15 aprilie

Mic dejun: Mar cu para.
Pranz: Chiftelute cu quinoa.
CinaSupa crema de sfecla.

Sambata, 16 aprilie

Mic dejunDeliciu cu mere.
Pranz: Pui cu cartof dulce, sparanghel, usturoi si busuioc proaspat.
Cina: Fulgi de ovaz cu pudra de roscove, scortisoara si para.

Duminica, 17 aprilie

Mic dejun: Pere cu kiwi (2+2)
PranzPaste cu spanac si ierburi aromatice.

Paste cu spanac si ierburi aromatice

Cina: Mamaliga cu branza si iaurt.

 

Pe pagina de facebook a blogului incerc sa vin cu informatii complementare legate de diversificare, pe care le veti gasi in albumul „Diversificarea” sub forma unor scheme foto: varsta la care se introduc alimentele, modul lor de preparare, nutrientii pe care ii contine fiecare aliment, etc. Mentionez, inca o data, ca schemele sunt facute in functie de informatiile acumulate. Gasiti mai multe retete pe blog, la sectiunea „Bebe creste” – „Diversificarea” – „Retete si meniuri pentru bebe”.

Imi propun sa va impartasesc in fiecare saptamana ce alimente am introdus si cum a reactionat fetita mea la fiecare dintre ele. Pentru a nu pierde calatoria noastra printre alimente, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului sau sa dati un like paginii de facebook.

 

Citeste si despre ultimele saptamani de diversificare:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *