Paste cu spanac si ierburi aromatice

Publicat in 24 aprilie 2016

 

 

Paste cu spanac si ierburi aromatice

 

 

Ingrediente: 

  • 1 mana de spanac congelat
  • 1 dovlecel
  • 3-4 linguri de paste fierte al dente (eu am folosit perle)
  • 1 ou
  • 2 lingurite de smantana
  • cimbru proaspat
  • rozmarin proaspat
  • busuioc proaspat
  • unt

Mod de preparare: 

  1. Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand au fost fierte, le-am lasat la scurs intr-o sita.
  2. Dovlecelul l-am fiert la abur. Cand a fost gata, l-am zdrobit cu furculita.
  3. Spanacul l-am lasat la dezghetat/scurs peste noapte. Nu l-am mai gatit un niciun fel pentru ca a fost oparit inainte de congelare.
  4. Am batut oul cu smantana.
  5. Am tocat cateva frunze de cimbru, rozmarin si busuioc.
  6. Am amestecat toate ingredientele.
  7. Am uns doua vase mici din ceramica cu unt, am adaugat compozitia si am dat-o in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aproximativ 25 de minute.

Fetita mea a mancat ambele portii (aproape)!

 

Alte retete cu paste:

Paste cu legume la cuptor

Alte retete cu spanac (pentru cei mari):

Tarta cu ricotta si spanac

Tortillas vegetariene

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *