Pastă tartinabilă cu sfeclă coaptă şi brânză de capră

Publicat in 16 februarie 2017

Pasta tartinabila cu sfecla si branza de capra

 

Ingrediente: 

  • 50g sfeclă coaptă
  • 70g brânză de capră
  • o ceapă eşalotă mică (aprox. 8-10g). O puteţi înlocui cu ceapă roşie
  • o linguriţă smântână

 

Mod de preparare: 

  1. Sfecla am pus-o la copt în cuptor. De fapt, fac o cantitate mai mare, o porţionez şi o pun în congelator. Aşa ştiu sigur că am mereu sfeclă la îndemână. Pentru această reţetă am folosi o jumătate dintr-o sfeclă mică.
  2. Sfecla, brânza şi ceapa le-am pus în blender şi le-am mixat până am obţinut o pastă fină.

O servesc cu pâine integrală (prăjită sau nu) ori pe crackerşi. Cel mai des cumpăr crackerşi cu castane, felii de orez sau porumb expandat.

 

Alte reţete tartinabile:

Pastă tartinabilă cu roşii şi migdale

Guacamole cu portocală

Pastă tartinabilă de somon

Guacamole cu ardei copt

Pastă de avocado cu ou

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, vă invit să le distribuiţi la prieteni şi să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Pentru un plus de inspiraţie, încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Comentarii

  1. Simo a zis

    Hey 🙂 Nu mai facusem demult reteta asta si am intrat sa verific pasii, dar acum ma framanta altceva. Imi spui, te rog, de care crackers sau rondele cumperi? Mersi!

    • admin a zis

      Pain de fleurs iau. Se găsesc atât online, cât şi în magazine bio sau la raionul bio la hipermarketului Carrefour. Au mai multe sortimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *