Idei de cadouri pentru cei dragi (III)

Publicat in 29 noiembrie 2018

 

 

 

În urmă cu 2 ani, v-am făcut câteva recomandări de cadouri handmade, pentru că, dacă sunteţi ca şi mine, înseamnă că vă doriţi să vă organizaţi din timp, să oferiţi lucruri deosebite, care nu se găsesc în orice magazin şi care vin cu o fărâmă din sufletul omului care le creează. În acelaşi timp, îmi doresc să le ofer celor dragi lucruri care le fac plăcere, de care au nevoie, care li se potrivesc sau sunt aliniate cu pasiunile lor. Din toate aceste motive, în aceste săptămâni v-am împărtăşit poveştile şi contactele unor oameni care vă pot ajuta să oferiţi cadoul perfect atât celor mici, cât şi celor mari, dar să vă faceţi şi voi o plăcere mult dorită. Sper să vă fie de folos.

 

Panda Land by Raluca Din

 

Produsehandmade. 

Raluca creează produse handmade în funcţie de ceea ce îşi doreşte clientul. Modelează pastă polimerică, vopseşte cu acrilice pe bază de apă, baby friendly, şi decorează prin diverse tehnici de transfer. Preţurile se stabilesc în funcţie de complexitatea modelului.

Contact: Raluca Din.

 

 

Atelier Pam Pam

 

Produsehandmade. 

„Noi,  vara,  vă oferim cei mai răcoroși șalvari.  Iarna,  cele mai călduroase căciuli şi buffuri tricotate manual din lână neînțepăcioasă sau lână merinos, vă coasem cei mai calduroşi pantaloni din lână fiartă, dublaţi cu polar haios.  Cred că ar trebui  să ne redenumim Atelierul de lână, pentru că ne plac materialele naturale, materialele care respectă mediul şi ne respectă pe noi.”

Contact: Atelier Pam Pam.

 

 

Zenini Handmade

 

Produsehandmade. 

Alexandra realizează diverse produse handmade: decoraţiuni, cutii pentru ceasuri, cutii pentru bijuterii, cutii pentru ceai, felicitări, etc. Toate produsele le puteţi vedea pe pagina ei de Facebook.

Contact: Zenini Handmade.

 

 

Librăria de vinuri

 

Produse: vinuri şi accesorii pentru vin. 

„Indiferent dacă vorbim de pasionați, entuziaști sau doar curioși, în librariadevinuri.ro întotdeauna se vor găsi vinuri sau accesorii pentru încântarea simțurilor.

În magazinul online se găsește o gamă variată de vinuri românești, inclusiv vinuri din vinotecă, accesorii elegante pentru depozitarea, păstrarea și servirea vinului, răcitoare incorporabile, casnice și profesionale, special create pentru ca vinurile să fie savurate la temperatura potrivită. Familia, prietenii sau partenerii de afaceri pot fi surprinși cu un cadou, comandat rapid din fotoliu și livrat în 24-48H, direct la adresa indicată.”

Contact: Librăria de vinuri.

 

Fuioru’ Fermecat

 

Produse: handmade.

„Mă numesc Nicoleta Nicşan şi încep prin a vă spune câteva cuvinte despre mine. Am renunţat la jobul dintr-o multinaţională în urmă cu 3 ani şi am decis să pornesc cu paşi mici şi siguri în lumea cadourilor lucrate manual.
Mă ocup în special cu lut, din care realizez plăcuţe cu diverse mesaje, decoraţiuni pentru brad, cum sunt aripile, căsuţele de sărbatori ce pot înlocui coroniţele pentru uşă şi moşuleţi tare simpatici, Geroşii Fermecaţi. Toate produsele sunt realizate manual, în totalitate, pictate şi pot fi personalizate.”

Contact: Fuioru’ Fermecat.

 

 

2 idei de cadouri inedite

 

Un salt cu paraşuta. În Bucureşti, puteţi face asta la TNT Brothers.

„Salturile se fac de la o altitudine de 4000m şi viteza pe care o atingi în cădere libera este de aprox. 200 km/h. Tot saltul durează în medie 20 min., de la decolare la aterizarea pe picioarele tale. Pe lângă porţia de adrenalină pe care o vei servi la noi, îţi poţi aloca mai mult de 3 ore (timp recomandat de la înscriere până la dezechipare) pentru a petrece timp împreuna cu familia în natură. Locaţia este dotată cu un bar de unde puteţi lua mâncare şi/sau băuturi, iar produsele sunt preparate zilnic de bucătarul nostru.”

Există 3 pachete disponibile:

  • Welcome pack basic – saltul în tandem
  • Welcome pack extra – saltul în tandem cu filmare sau cu fotografii
  • Welcome pack full – saltul în tandem cu filmare şi fotografii

 

O şedinţă de coaching. Bineînţeles că acesta este un cadou care poate fi oferit unei persoane extrem de apropiate, care ştiţi sigur că şi-ar dori aşa ceva, sau poate v-ar plăcea vouă să vă faceţi un astfel de dar. Dar ce face un coach? Claudia Toderean, trainer şi coach, în Cluj-Napoca, spune că şedinţele de coaching sunt potrivite celor care au o problemă şi nu se prea descurcă să o rezolve, au un vis dar nu ştiu de unde să înceapă, vor o schimbare dar nu ştiu exact ce ar vrea să schimbe. De fapt, îi ajută pe oameni să se dezvolte fără a le spune ce să facă. Coach-ul stă alături de om, îl ascultă şi îl provoacă, prin exerciţii şi întrebări, să se confrunte cu el însuşi. Cristina Oţel, trainer şi coach, în Bucureşti, livrează cursuri și workshop-uri de Personal BrandingPublic SpeakingLife DesignTime Management și Inteligență Emoțională, toate centrate pe auto-cunoaștere, pe conștientizare, atât corporate, cât şi individuale. 

 

 

Până public următorul articol cu idei de cadouri, am 2 rugăminţi la voi:

  1. Să-mi scrieţi, în comentarii, dacă aţi colaborat cu cineva din listă. Feedback-ul este important pentru toată lumea, atât pentru cei care îşi doresc să plaseze o comandă, cât şi pentru cei care o execută.
  2. Sharing is caring! Poate că aveţi, în lista voastră de prieteni, oameni care sunt în căutare de cadouri deosebite pentru ocaziile/sărbătorile care se apropie. 🙂

Care produs(e) v-a(u) plăcut cel mai mult? 🙂

Pe blog, găsiţi primele 2 articole cu idei de cadouri din acest an, 1 şi 2.

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *