Giveaway cu sufletul

Publicat in 5 noiembrie 2016

Giveaway pe blog

 

Atunci când dăruiesc, o fac din suflet. Din suflet e şi giveaway-ul ăsta! Nu îmi place prea mult cum sună termenul „giveaway”, dar „concurs” nici atât. Am căutat o ocazie să vă fac un dar, deşi nu avem neapărat nevoie de un prilej deosebit pentru a dărui, nu? Totuşi, atunci când veţi folosi cadoul, mi-ar plăcea să vă aduceţi cu drag aminte de mine, de noi şi de ocazie. N-am găsit alta mai bună decât prima aniversare a blogului. Astăzi, în 5 noiembrie, se împlineşte un an de când scriu pe www.noidoisibebe.ro, un an de când împart cu voi ce învăţ din mers, 12 luni în care copilul meu a crescut cu ai voştri, un an în care m-am descoperit pe mine şi pe voi. N-am să fac aici bilanţul (aici îl găsiţi pe cel făcut după 6 luni). Aici nu-i loc pentru mine, ci pentru voi.

 

Ce vă dăruiesc?

Nu vă spun :). Veţi spune: „Păi, ce giveaway e ăla?!” Unul atipic. Din poză poate vă daţi seama despre ce e vorba. Dacă nu, vă ofer şi câteva indicii:

  • biscuiţi de care vreţi voi.
  • cafea/ceai cald pentru zile reci.
  • mic dejun cu iubire.
  • budinci pentru cei mici (şi nu numai).
  • + o surpriză.

Giveaway aniversare blog

 

Ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia cadoului

  1. Să fiţi abonaţi la pagina de Facebook a blogului.
  2. Să îmi scrieţi şi să-mi ataşaţi într-un comentariu la postarea giveaway-ului de pe facebook care este articolul vostru preferat de pe blog şi de ce. Nu uitaţi să ataşaţi link-ul articolului! Nu e obligatoriu, dar mi-ar prinde bine să ştiu şi care articole vă interesează cel mai mult: reţetele, meniurile, articolele documentate într-un anumit domeniu, activităţile pentru cei mici, textele pentru suflet, recomandările, etc.
  3. Să etichetaţi în comentariul vostru minim 3 prietene care ar putea fi interesate de blog şi de articolele pe care le scriu.

De reţinut: toate detaliile de mai sus trebuie să fie într-un singur comentariu. Un singur comentariu este luat în considerare.

 

Cât timp aveţi la dispoziţie pentru a vă înscrie şi de unde puteţi să o faceţi

Vă puteţi înscrie începând de astăzi, 5 noiembrie 2016 până în 13 noiembrie 2016, ora 12:00. Câştigătorul va fi anunţat luni, 14 noiembrie 2016. Nu trebuie să locuiţi neapărat în România. Cadoul poate ajunge în orice colţ al lumii. Noroc cu poşta :)!

 

Cum voi alege câştigătorul

Aici vă lăsaţi la mâna fiică-mii! Orice mecanism/suport de extragere online mi s-a părut prea rece şi impersonal aşa că am ales să ne implicăm toţi  3 în extragere. Până la urmă, blogul este despre asta, despre noi 3, despre noi și gândurile noastre. Fiecare înscriere (participant) va fi notată pe un bileţel. Bileţelele le voi aduna într-un bol, urnă (ceva asemănător) şi o voi lăsa pe Antonia să aleagă numele câştigător. Pentru ca totul să fie transparent, soţul meu va filma extragerea. Deci, vă lăsaţi la mâna mică şi delicată a copilului :)?

După ce voi anunţa câştigătorul, voi lua legătura cu el pentru detaliile legate de expediere. Vă doresc mult succes!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *