Budinca de tapioca cu mango si pudra de roscove

Publicat in 13 martie 2016

Budinca de tapioca

Ingrediente: 

  • 500ml lapte (vegetal, de capra, de vaca)
  • 80-85g tapioca perle
  • 1 mango
  • 1/2 lingurita de vanilie
  • 1 lingurita de pudra de roscove
  • 1 lingurita de mesquite

Mod de preparare: 

  1. Am pus tapioca la fiert in lapte (eu am folosit lapte de capra). Am adaugat vanilia in lapte. Tapioca se fierbe pana devine translucida. Cand se ridica la suprafata inseamna ca e gata. Va recomand sa amestecati continuu pentru ca se poate prinde de oala. Eu am fiert-o aproximativ 15-20 de minute la foc mic.
  2. Am lasat tapioca deoparte si am mixat mango-ul.
  3. Apoi, am asezat budinca de tapioca pe straturi. Din tapioca fiarta in lapte 5 linguri le-am amestecat, separat, cu pudra de roscove si mesquite-ul. Am pus un strat de piure de mango, unul de tapioca simpla, iar unul de piure de mango, apoi unul de tapioca cu pudra de roscove, tapioca simpla si din nou putin fruct deasupra.

 

Budinca de tapioca

 

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, vă invit să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Comments

Trackbacks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *