Biscuiti aromati

Publicat in 10 mai 2016

Inca o reteta cu fulgi de ovaz. Inca nu stiu sa fie vreo reteta de biscuiti cu fulgi de ovaz care sa nu fie reusita. Puteti sa va inspirati din alte 2 retete pe care le-am incercat:

*Biscuiti cu ovaz si mei

*Biscuiti cu fulgi de ovaz, banane si merisoare

Biscuiti aromati

*Reteta pentru bebelusi mai mari de 8 luni

Ingrediente:

  • 100g fulgi de ovaz
  • 2 mere mici
  • 1 banana medie
  • 2 linguri fulgi de nuca de cocos
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 lingurita de mesquite
  • sucul de la o jumatate de portocala

Mod de preparare: 

  1. Merele le-am spalat bine, le-am curatat de coaja si le-am dat pe razatoarea mare.
  2. Am amestecat toate ingredientele pana am obtinut o compozitie omogena, pe care am lasat-o sa se odihneasca timp de apoximativ 30-45 de minute.
  3. Am modelat cu mana biscuiti de marimi potrivite (am format bile, aproximativ cat cele de ping-pong, pe care le-am aplatizat usor) si i-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am dat biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 20-25 de minute (pana se rumenesc usor).

Biscuitii au fost aromati, moi in interior si usor crocanti in exterior. Daca ii vreti mai uscati, ii puteti face mai subtiri si lasa in cuptor 5 minute in plus.

 

Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *