Supa crema de mazare cu sparanghel

Publicat in 10 mai 2016

O reteta extrem de simpla, dar super buna. Am facut-o din intamplare pentru fetita mea si daca, de obicei, nu sunt fan supe crema, aceasta mi-a placut foarte mult. Va recomand sa o incercati!

Supa crema de mazare cu sparanghel

*Reteta pentru bebelusi mai mari de 10 luni

Ingrediente (in functie de cantitatea pe care vreti sa o obtineti):

  • 100g mazare
  • 10 fire de sparanghel verde
  • 1 ceapa esalota (sau de care aveti)
  • 1 felie de telina
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de smantana grasa
  • busuioc proaspat

Mod de preparare: 

  1. Eu folosesc mazare bio congelata. O las la dezghetat in frigider peste noapte, iar apoi o gatesc la abur.
  2. Sparanghelul il gatesc tot la abur dupa ce ii tai parte inferioara, foarte lemnoasa. La abur gatesc si ceapa, usturoiul si telina.
  3. Cand toate legumele sunt gatite, le mixez cu smantana si cu apa lasata in urma fierberii. La final adaug busuioc proaspat tocat. Pentru mine adaug sare, piper si cateva crutoane.

 

Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.

Comentarii

  1. Loredana Sinescu a zis

    Buna, mami Flavia. In primul rand, La multi ani fetitei voastre. Sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca multe bucurii.
    In al doilea rand, vroiam sa te intreb de reteta. Care este motivul pentru care o recomanzi pentru 10 luni?? Eu am mazarea si sparanghelul la recomandari pentru +9 luni. Mazarea am introdus-o saptamana trecuta. Si cautam aici la tine, reteta pentru sparanghel. Sa mai astept?? Bb 9l16z.

    • admin a zis

      Multumim pt urari?!

      Ai dreptate. Puteam sa o pun de la 9luni. Cred ca am pus-o de la 10luni pt ca i-am facut-o Antoniei pe atunci. Mazarea eu i-am introdus-o mult mai devreme. Ii poti da linistita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *