Bruschete cu pastă de tomate şi mozzarella

Publicat in 16 octombrie 2016

Bruschete copii

 

 

Eu sunt o mare fană a bruschetelor. Inevitabil îmi revărs preferinţele (alea sănătoase) asupra copilului, dar copilul nu se dă în vânt după roşii. Ce bruschete-s alea fără roşii?! La mofturi noi, reţete noi :).

 

Ingrediente (pentru un mic dejun bebeluşesc):

  • 2 felii de pâine (eu folosesc toast integral)
  • o mozzarella mică (aprox. 100g)
  • 1-2 linguri de pastă de tomate (sau suc de roşii)
  • castravete (opţional)
  • busuioc

 

Mod de preparare: 

  1. Am uns feliile de pâine cu pastă de tomate. Eu folosesc o pastă de tomate din comerţ, bio, care are un gust minunat şi o etichetă baby friendly. Dacă o aveţi făcută în casă, atunci e şi mai bine.
  2. Preîncălzesc cuptorul la 200 de grade Celsius şi pun feliile să se rumenească uşor, pentru aproximativ 5-7 minute.
  3. Scot feliile de pâine din cuptor, le las să se răcorescă (nu să se răcească) şi adaug peste ele mozzarella tăiată în felii subţiri. Parţial se va topi.
  4. Deasupra puteţi adăuga castravete ras (aşa le-am făcut prima dată) şi busuioc uscat. Şi măslinele ar merge ca topping :).

Poftă bună!

 

Dacă găsiţi pe blog reţete/articole interesante de citit, vă invit să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *